فروشگاه داهوا فراگستر
No products in the cart.

دستگاه DVR چیست و ویژگی های آن کدامند؟

109 1

دستگاه DVR چیست و ویژگی های آن کدامند؟

شما برای استفاده از دوربین مداربسته  به یک سیستم مرکزی یا ضبط کننده تصاویر نیاز دارید تا بتوانید تصاویر دوربین های مداربسته خودتان را دریافت و ذخیره کنید. حال اگر شما میخواهید از ویژگی ها و انواع این دستگاه های DVR اطلاعاتی کسب کنید و خرید مناسبی داشته باشید حتما با ما همراه باشید تا در این مقاله اطالاعاتی که نیاز دارید در اختیار شما قرار گیرد.

 

 

دستگاه DVR چیست؟

DVR مخفف کلمه Digital Video Recorder به معنی ضبط ویدئویی دیجیتال است این دستگاه برای دریافت تصاویر دوربین مداربسته آنالوگ مورد استفاده قرار میگیرد. برای دریافت و ضبط تصاویر دوربین های IP از دستگاه دیگری به نام NVR استفاده می شود. وظیفه DVR این است که تصاویر آنالوگ که از سمت دوربین مداربسته ارسال می گردد را به دیجیتال تبدیل کند و سپس بر روی هارد دیسک ذخیره نماید. امروزه دستگاه های دی وی آر جدیدی وارد بازارشده اند که قادر هستند تصاویر را از طریق اینترنت ارسال کند.

 

تقسیم بندی DVR:

DVR ها به دو دسته  تقسیم می شوند:

Standalone DVR:

این نوع DVR کاملا مستقل بوده و می توانند تصاویر را در یافت، ضبط، و بروی نمایشگر نمایش دهد.

PC-based: 

این DVR ها برای کار کردن حتما نیاز به یک رایانه دارند تا بروی مادربرد آن نصب شوند. این DVR ها تصاویر را بروی هارد دیسک رایانه ضبط می کنند و خود دارای حافطه نمی باشند.

PC-based

 

امکانات دستگاه DVR:

ضبط تصاویر:

با استفاده از DVR  امکان ضبط و بازبینی مجدد تصاویر دوربین مدار بسته فراهم شده است.

امکان مشاهده تصاویر دوربین مدار بسته به شکل یکپارچه:

در صورتی که دستگاه به نمایشگر متصل شود امکان مشاهده تمامی تصاویر دوربین مدار بسته به صورت یکپارچه وجود دارد.

 ارسال تصاویر با استفاده  از اتصال به شبکه:

با استفاده از پورت LAN دستگاه می توان تصاویر دوربین های مدار بسته را از طریق اینترنت مشاهده نمود و یا در فضای شبکه های کامپیوتری قرار داد.

ضبط و تنظیم تصاویر:

از طریق دستگاه DVR امکان ضبط و تنظیم تصاویر به صورت دلخواه وجود دارد و می توان نور و رنگ تصاویر و همچنین زمان بندی آن ها را بر اساس نیاز خود تنظیم نمود.

کنترل و مدیریت دوربین های گردان:

امکان کنترل دوربین های زوم یا گردان از طریق پورت RS485 دستگاه دی وی آر وجود دارد.

 

پورت های وروردی خروجی DVR:

پورت های ورودی تصویر:

این پورت ها جهت اتصال کابل تصویر دوربین مداربسته می باشند. پورت های روی دستگاه همان مادگی BNC هستند که کابل ها توسط نری BNC به آنها متصل می شوند.

پورت های ورودی صدا:

این پورت ها جهت اتصال میکروفن و دریافت صدا بر روی تصاویر دوربین مداربسته می باشد.

پورت های خروجی صدا:

ین پورت ها معمولاً محل اتصال بلندگو و یا اسپیکر می باشند. با استفاده از فیش AV می توان دستگاه را به اسپیکر متصل کرد.

پورت خروجی تصویر به منظور اتصال به تلویزیون:

با استفاده از کابل تصویر RG59 و BNC می توان تصاویر دستگاه DVR را بر روی تلویزیون هایی که دارای پورت AV هستند، مشاهده کرد.

پورت های HDMI برای انتقال تصاویر:

از این پورت جهت اتصال دستگاه DVR به مانیتور یا تلویزیون برای مشاهده تصاویر و دریافت صدا هر دو بر روی یک کابل استفاده می شود.

پورت VGA:

این پورت نیز جهت اتصال دستگاه DVR به مانیتور استفاده می شود. در تلویزیون های نسل جدید نیز این پورت وجود دارد و می توانید DVR خود را به آنها نیز متصل نمایید.

پورت USB:

این پورت ها جهت اتصال دستگاه های USB مانند Mouse و یا اتصال USB Disk یا همان فلش جهت تهیه Back Up به کار می رود.

پورت های ارتباطی شبکه LAN:

با استفاده از کابل شبکه می توان دستگاه DVR را به شبکه داخلی خود متصل کرد و تصاویر دوربین مداربسته را بر روی کامپیوترهای موجود در شبکه مشاهده نمود. همچنین جهت انجام عملیات انتقال تصویر از طریق P2P و یا IP بایستی از این پورت استفاده نمایید.

خروجی آلارم:

وظیفه این پورت ها در دستگاه DVR این است که بروز یک اتفاق را بر روی Alarm خروجی بتوانید دریافت کنید. اطلاع رسانی یک Alarm خارجی با استفاده از این پورت صورت می پذیرد.

 

مزایای استفاده از  DVR:

استفاده آسان و راحت:

دوربین های مدار بسته آنالوگ نیاز به نرم افزار ندارند و به راحتی مورد استفاده قرار می گیرند.

هزینه کمتر:

قیمت همیشه نقش موثری در انتخاب و خرید دوربین مداربسته ایفا می کند. اگر بودجه محدودی برای نظارت تصویری دارید، DVR را انتخاب کنید.

عدم نگرانی در مورد ضعیف بودن سیگنال:

با توجه به آنکه دستگاه DVR بودن نیاز به اینترنت کار می کند قطعا مشکل قطع شدن تصاویر یا ضعیف بودن سیگنال وجود نخواهد داشت.

معایب دستگاه DVR:

کابل کشی زیاد:

از هر دوربین مدار بسته آنالوگ، حداقل یک سیم به پشت دستگاه متصل می شود. در نتیجه تعداد کابل ها زیاد می شود. همچنین سیم کشی باعث ایجاد محدودیت در موقعیت نصب دوربین مدار بسته نیز می شود.

کیفیت تصویر پایین تر:

با وجود این که پیشرفت تکنولوژی باعث افزایش کیفیت تصویر در دستگاه  شده است، ولی کیفیت آن هنوز نمی تواند با دستگاه NVR برابری کند.

اخلال در اتصال از راه دور:

دوربین های مدار بسته نباید در فاصله ی دوری از دستگاه نصب شوند تا سیگنال دچار مشکل نشود.

 

 

 

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*