No products in the cart.
آشنایی با دوربین های مداربسته بیسیم
آشنایی با دوربین های مداربسته بیسیم
دوربین مداربسته بیسیم یکی از تکنولوژی های جدید صنعت دوربین مداربسته می باشد که توانسته کمک شایانی به این صنعت بکند. این دوربین به دلیل نصب آسان و کاهش هزینه سیم کشی توانسته محبوبیت زیادی را جلب کند. این مقاله به معرفی این دوربین های مداربسته می پردازد شما می توانید با خواندن این مقاله با انواع، مزایا و معایب دوربین های بیسیم آشنا شوید.
دوربین مداربسته بیسیم یا وایرلس چیست؟
دوربین مداربسته بیسیم یا وایرلس به دوربینهایی گفته میشوند که سیگنال تصویر و صدا را از طریق یک ارسالکننده بیسیم برای نقطه دیگر بهعنوان گیرنده منتقل میکنند. برای تامین برق مورد نیاز خود از باتری استفاده میکند. نکته مهمی که راجع به استفاده از دوربین وایرلس قابل ذکر است؛ این است که بدلیل استفاده این دوربین از باتری باید همیشه گوش به زنگ باشیم و قبل از اتمام باتری، باتری آن را تعویض کنیم.
دوربین های مداربسته بی سیم به صورت کلی در دو دسته بندی جای می گیرند و تکنولوژی بکار رفته برای انتقال اطلاعات در هر کدام از این دو دسته با هم متفاوت هستند:
1- دوربین های مداربسته بی سیم آنالوگ
2-دوربین های مداربسته بی سیم دیجیتال
دوربین بی سیم آنالوگ
دوربین بی سیم انالوگ از طریق تبدیل سیگنالهای تصاویر به سیگنال های رادیویی امکان انتقال انها را فراهم می آورد. این دوربین ها دارای قدرت برد متفاوتی هستند که تعیین کننده خروجی فرکانسی آنهاست. در حال حاضر استفاده از این دوربین ها تقریبا منسوخ شده است، زیرا در عین حال که کارکردی ساده و قیمتی ارزان دارند دارای معایب بسیاری هستند.
دوربین های بی سیم آنالوگ در کنار سادگی و ارزان قیمت بودن اشکالات زیادی دارند که کاربرد انها را محدود می کند؛
اول اینکه سیگنال این دوربین ها به شدت به شرایط محیطی و نویزهای الکترومغناطیسی حساس است. در واقع در صورتی که موانع موجود در راه زیاد باشند یا شرایط جوی مرطوبی در محل وجود داشته باشد سیگنال دوربین به شدت افت خواهد کرد.
دوم اینکه برندهای معتبر دوربین های مداربسته امروزه کمتر تمایلی برای تولید این دسته از دوربین های نشان میدهند و متاسفانه تنها دوربین های بی سیم قابل دسترسی در بازار ایران دوربین های با برندهای ناشناخته است که معمولا عمر مفید بالایی نیز ندارند.
دوربین بی سیم دیجیتال (IP)
دوربین های شبکه بی سیم معمولا از تکنولوژی وای فای (Wifi) برای انتقال اطلاعات استفاده می کنند. دوربین های مدار بسته بیسیم تحت شبکه حساسیت کمتری نسبت به آلودگی های سیگنالی و نویز دارند. این تکنولوژی امکان انتقال حجم بسیار بیشتری از اطلاعات با سرعتی به مراتب بالاتر را فراهم می اورد.
نحوه کار دوربین های مدار بسته وایرلس
دوربین های مدار بسته وایرلس که همان بیسیم هستند در زمان نصب به وسیله شبکه وایرلس به DVR و یا حتی کامپیوتر و لپتاب شما وصل خواهند شد. این دوربین ها با استفاده از شبکه وایرلس (Wi-Fi) تصاویر و صوتهای ضبط شده را ارسال میکنند.
مزایای دوربین مداربسته بیسیم
1- نصب آسان
2- عدم نیاز به سیم کشی
3- دارای قابلیت دخیره تصاویر در مموری (در بعضی موارد).
معایب دوربین مدار بسته بیسیم
1- مشکل عوض کردن هر چند وقت یکبار باتری
2- محدودیت آنتن دهی این دوربین های بیسیم
3- امنیت پایین تر در برار هک شدن
0